Datakasten

Wat zijn datakasten

Datakasten zijn kasten waar wij verschillende IT gerelateerde systemen in hangen. Zodat ze beveiligd zijn tegen beschadiging. Deze kasten kunnen verschillende maten hebben. Deze maten  lopen uit van volledige  toren kasten tot kasten die net zo groot zijn als een keukenkast.

Waarom worden datakasten gebruikt?

Datakasten worden gebruikt om belangrijke IT gerelateerde systemen te beveiligen. Datakasten worden ook gebuikt om alle apparaten dicht bij elkaar te houden zodat wij makkelijker problemen kunnen lokaliseren in internet systeem.

Wat zijn de functies van een datakast?

Datakasten hebben als primaire functie het beschermen ,en opslaan van IT gerelateerde systemen.  De meeste datakasten worden aan de muur opgehangen en beveiligd met een slot. In deze kasten zal je vooral de wifi systemen, en de wifi gerelateerde apparaten vinden.

Waarom zou u een datakast aanschaffen

Een datakast beschermd u bedrijf van fysieke kwetsbaarheden voor u internet en gegevens. Vanuit de datakast zullen de meeste draden gaan. Hierdoor zal u niet door u hele bedrijf kabels hebben liggen. 

Interesse in Datakasten?

Heeft u een vraag over de mogelijkheden van Datakasten?  Neem dan contact op via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Adres

IT-Solution
Ceresplein 14
1764 HD Breezand

Contactgegevens

Telefoon: 0223-521386
Email: info@it-solution.nl

IT-Solution

Copyright © 2019 IT-Solution All Rights Reserved