Camera beveiliging

Wat is camera beveiliging

Een camera beveiliging is een beveiliging systeem. Wat ervoor zorgt dat u op de punten waar u camera’s heeft opgehangen altijd zicht heb wat daar gebeurt. Of wat daar is gebeurt.

Hoe werkt camera beveiliging

Een camera beveiliging word zowel geïnstalleerd op de plaatsen waar u de camera’s wil hebben als op de aangegeven computer. Op deze computer word het software programma van de camera’s gedownload. deze software laat zien wat de camera’s op dat moment zien. Ook is er een optie om camera beelden terug te kijken.

De functionaliteiten van een camera beveiliging

Met een camera beveiliging kunt u ten alle tijden zien wat er in u bedrijfspand gebeurt. Of de beelden terugkijken van een dag dat er bijvoorbeeld ingebroken is. Dit zorgt ervoor dat u sneller u spullen terug kan krijgen en de dader gepakt kan worden. 

Mogelijkheden met een camera beveiliging

Een camera beveiliging brengt vele mogelijk en/of voordelen met zich mee. Hieronder een aantal voorbeelden om wat meer inzicht te geven.

-overzicht hebben over u bedrijfspand.

-als u camera’s met nachtzicht bestelt kunt u zelfs in het donker nog het hele bedrijf in de gaten houden

-beelden terugkijken van een bepaalde dag

 

Interesse in Camera Beveiliging?

Heeft u een vraag over die mogelijkheden van Camera Beveiliging?  Neem dan contact op via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Adres

IT-Solution
Ceresplein 14
1764 HD Breezand

Contactgegevens

Telefoon: 0223-521386
Email: info@it-solution.nl

IT-Solution

Copyright © 2019 IT-Solution All Rights Reserved