Bekabelingswerkzaamheden

Wat zijn bekabelingswerkzaamheden?

Bekabelingswerkzaamheden zijn de werkzaamheden zoals het leggen van internet kabels in u bedrijfsgebouw. Deze werkzaamheden worden vaak uitgevoerd wanneer een bedrijf wil digitaliseren. Of een nieuw bedrijf word gebouwd waar het al bekend is. Dat ze een  groot wifi netwerk willen hebben. 

Waarom er bekabeling aangelegd moet worden bij u bedrijf?

De bekabeling die wij aanleggen zorgt ervoor dat door het hele gebouw goed en snel wifi/internet bereik is. De internet bekabeling is essentieel voor een bedrijf met meerdere verdiepingen. Zeker met betonnen muren en platfonds is dit van belang. Omdat de wifi signalen niet door beton heen kunnen.

Wat zijn de pluspunten van bekabeling voor u bedrijf.

Door kabels aan te leggen in u bedrijfspand. Kunnen wij snelle en goede internet service verlenen. Ook maakt dit het werken op het internet vele malen makkelijker omdat alles sneller kan laden.

Mogelijkheden met bekabeling door u gebouw

Een bekabelingsnetwerk in u bedrijf zorgt ervoor dat er niet wifi/internet data verloren gaat. Ook maakt dit het mogelijk om iedereen op elke verdieping hetzelfde internetkwaliteit te leveren. Waardoor er op elke verdieping maximaal gewerkt kan worden.

Interesse in Bekabelingswerkzaamheden?

Heeft u een vraag over bekabelingswerkzaamheden?  Neem dan contact op via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Adres

IT-Solution
Ceresplein 14
1764 HD Breezand

Contactgegevens

Telefoon: 0223-521386
Email: info@it-solution.nl

IT-Solution

Copyright © 2019 IT-Solution All Rights Reserved | Made by Don Bloothoofd Design